Personlig Træning

Kom igang med en smertefri hverdag

Korrekt tilrettelagt træning kan afhjælpe de fleste muskelubalancer, som ofte er skyld i smerte.Hello world

SAMMEN KOMMER VI I MÅL


Jeg kan lave det bedste og mest omfangsrige program, men hvis det ikke er realistisk, og du ikke kan overskue det, vil det være spild af tid.


Jeg tager altid udgangspunkt i, hvor du er lige nu, og hvor meget tid og energi du har til at bruge på din træning.

J


DEN BEDSTE TRÆNING ER DEN SOM BLIVER TIL NOGET

Personlig Træning som giver resultater

TRÆNING FOR ALLE


HVEM ER JEG!


Jeg har kurser og uddannelse af høj international standard fra CHEK Institute og NASM (National Academy for Sport and Medicine).CHEK står for:

Corrective (Korrigerende)
Holistic (Holistisk – helhedsorienteret)
Exercise (Træning)
Kinesiologi (Kinesiologi – helhedsorienteret behandlingsmetode med fokus på hele mennesket)

UDDANNELSER OG KURSER


CHEK Practitioner Level 1


 • CHEK IMS (Integrated Movement Science) Level 1 v. CHEK Institute
 • CHEK IMS (Integrated Movement Science) Level 2 v. CHEK Institute

 • Scientific Back training v. CHEK Institute
  Scientific core conditioning v. CHEK Institute


 • Scientific Shoulder training v. CHEK Institute
  Program Design v. CHEK Institute
  Equal but not the same v. CHEK Institute
  Holistic Lifestyle Coaching Level 1 v. CHEK Institute
  Personlig træner v. TrænerAkademiet
  TRX suspension training v. Active Aid
 • Corrective Exercise Coach v. NASM
 • Primal Pattern movement v./CHEK Institute

 • Fysiurgisk Massør, Muskelterapeut og Muskulær Zoneterapi


HVORFOR JEG BLEV TRÆNERJeg har i mange år døjet med rygproblemer, og besluttede derfor at finde ud af, hvordan man virkelig skal træne for, at få en stærk og funktionel ryg, som ikke giver problemer bare man skal nyse.


Jeg har haft 3 diskosprolapser. Har Spondylolistese og Scheuermann. Jeg har erfaret, at jeg gennem målrettet og korrekt træning helt kan undgå smerter i min hverdag – og jeg kan hjælpe dig med det samme.

Hvad er forskellen mellem en Personlig Træner og en CHEK Practitioner?


En CHEK Practitioner har gennemgået en omfattende og avanceret uddannelse inden for funktionel medicin og træning, og kan derfor tilbyde en mere holistisk tilgang til træning og genoptræning end en almindelig personlig træner. 


En CHEK Practitioner kan hjælpe med at identificere eventuelle ubalancer eller skader i kroppen og designe en træningsplan, der er specielt tilpasset til at rette op på disse ubalancer og skader. De har en dyb forståelse af sammenhængen mellem kroppens systemer, og kan derfor designe træningsprogrammer, der tager højde for alle aspekter af din sundhed og fitness, inklusiv kost, søvn, stress og hormonbalance. 


En almindelig personlig træner kan ofte have en mere begrænset tilgang til træning og genoptræning og fokuserer måske kun på fysiske aspekter som styrke og konditionstræning. Mens en personlig træner kan være dygtig til at hjælpe med at opbygge muskler og forbedre konditionen, kan en CHEK Practitioner tage højde for en bredere vifte af faktorer, der kan påvirke din sundhed og dit velbefindende. 


En CHEK Practitioner har også en dybere forståelse af, hvordan kroppen fungerer og reagerer på forskellige træningsmetoder, kost og livsstilsvalg. De kan hjælpe med at identificere årsagerne til eventuelle smerte eller ubehag, du oplever under træning, og justere din træningsplan for at undgå disse problemer. 


Endelig har CHEK Practitioners en stærk fokus på forebyggelse og langsigtede sundhedsmål. De kan hjælpe dig med at lære at tage bedre vare på din krop og forebygge fremtidige skader eller sundhedsmæssige problemer. 


Samlet set kan en CHEK Practitioner tilbyde en mere avanceret og holistisk tilgang til træning og genoptræning, der tager højde for alle aspekter af din sundhed og dit velbefindende. Hvis du har specifikke sundhedsmæssige udfordringer eller ønsker en mere omfattende tilgang til træning og genoptræning, kan en CHEK Practitioner være det rette valg for dig. 1.


Book en gratis  konsultation og få klarlagt om jeg er den rigtige til at hjælpr dig i mål

2.


Opstart af forløb. Vi starter med undersøglese og test for at få overblik over din nuværende form og udfordringer. Undersøglese og test tager ca. 1,5 til 2 timer

3.


Der bliver lavet en plan for hvordan træningen skal være, ud fra undersøgelsen og testene, så det bliver skræddersyet lige præcis til dig.

GALLERI

Hello world

Få mere info

BOOK EN GRATIS KONSULTATION